Uppdatering

1/16/2008 03:34:00 em / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

En lååång dag. Lilla O har varit sängliggande hela dagen. Stundom ganska pigg och glad och leker lite, men oftast trött och hängig, ledsen och eländig. Hon äter gärna men får inte behålla någonting. Lite har hon nog fått i sig trots allt, hon har lyckats sova med lite mat i magen nån timma i alla fall. Tar jag upp henne så blir det för mycket. Det innebär att vi har spenderat hela dagen i sovrummet och då och då har jag kilat ut till datorn korta stunder då hon slumrat lite. Men jag vågar faktiskt inte gå så mycket längre än så. Rätt vad det är så kräks hon igen och då behöver hon hjälp. Tack och lov så har vi en hel arsenal med pyjamasar, har hittils avverkat sju stycken men har fler på lager.

Snart kommer Johan hem. Då får han ta över en stund innan hockeyn, så jag får röra på mig lite. Laga lite mat, se till hästarna och så. Få lite frisk luft!

Etiketter:

2 hälsningar:

Anonym on 16 januari 2008 kl. 19:49

stackars liten =( Hoppas hon börjar vara lite piggare. Har frun i huset klarat sig då?

Comment by Hanna on 16 januari 2008 kl. 20:12

Det går upp och ner. Hon har faktiskt varit uppe en stund ikväll och lekt lite (då Johan var hemma lämpligt nog) men nu har det börjat om.. :( Jo jag har klarat mig än så länge och blir jag inte sjuk efter detta så blir jag det aldrig...vi får se.

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers