Snyggolistan (kan även läsas som osnygg)

11/08/2008 10:37:00 fm / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

Snygghetsfaktor: Mycket liten idag, fint beröm gjorde det lite bättre. Men bara lite.
Garderoben: Har lite festligheter inplanerade ikväll. Har såklart ingen aaaaning om ad jag ska hitta på. Känner för att vara svart. Sen inser jag att jag måste uppdatera jobbgarderoben. Nu måste jag ju se lite seriös ut också, om jag nu ska vara det.. Det är viktigt.
Håret: Öh..tja..det blev just det enda snygga med mig idag hahaha. Och som DET ser ut! Ajaj..
Naglar: Fixade igår faktiskt, men kan behövas någon räddning innan ikväll.
Planer: Ska lämna tillbaka den lånade bilen, shoppa något nödvändigt, få skjuts hem?? Lite skolarbete, planera kvällen...                                                                                                            Lunch: ingen aning!
Just nu: Äter frukost! Lillan gav mig sovmorgon idag... så lämligt.
Väder & vind: Ser inte lovande ut, någon plusgrad och det har snöat lite, lite. Tänker på hästarna som går utan täcken, men som förvisso har tak över huvudet när de vill. Sen tänker jag på det stackars få som haft orken att komma hit och ställa upp ett marknadsstånd.
Annat: Ja, som sagt så är det marknad här idag. Blir lika förvånad varje gång det talas om festligheter och"marknadshotellet" - och jag inser att det faktiskt är marknad också. På riktigt. Igår satt ja i bilen med lillebror, och jag funderade över vilka festligheter som bjöds nu inför helgen. Plötsligt är vägen framför oss avspärrad och jag undrar såklart varför. Tills jag jag generat inser att det är marknad också... Och Skrållan. Ja idag går hon runt här som om inget hade hänt... How I wonder.

Etiketter: , ,

0 hälsningar:

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers