Liten har blivit störst

11/23/2008 02:05:00 em / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

När mätte vi Leo senast? Hm... Måste ha varit i juni nångång, vet att vi tyckte redan då att han såg ut att ha vuxit om Pion, men att det bra skiljde nån centimeter max. Pion är ju 156, och Leo var väl 156-157 då. Nu är han 162 cm! Snacka om att han har gasat på lite. Tycker ändå bakdelen ligger lite före så han har säkert tänkt växa lite till också. Inte konstigt att ingenting passar på honom längre. Han blir ju både större och bredare.

Idag så tog jag fram vagnen. Tänkte Leo skulle få kika lite på den och se om han minns... för nu var det länge sedan! Det gick då hur bra som helst. Jag spände aldrig för, utan vi bara backade in och sedan fick han gå en runda på banan med vagnen på släp - vilket innebär att jag fick dra haha... Men han tyckte bara att det var kul och hade nog helst ett att vi tagit en runda på riktigt. Så nu blir det att sätta igång med körningen igen - så kul!

Pion hostar fortfarande lite, det är bättre än i mitten av veckan men inte bra än. Athena var riktigt busig ute i hagen idag och försökte bestiga rundbalen... men hon kom bara halvvägs upp. Hon är trots allt ingen get. Ha ha.

Etiketter:

0 hälsningar:

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers