Plugg i höstsolen

9/29/2008 10:46:00 fm / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

God Förmiddag.
Ny vecka, har allt tid i världen att plugga idag och det är strålande sol! Men himmel vad det har blåst. Tror inte vi har ett löv kvar på våra stora fina aspar. Sälgen och rönnarna är fina fortfarande men...det blir så tråkigt när höstfärgerna försvinner. Det är ju liksom det som är det fina med hösten.

Idag blir det studier som sagt, Olivia är med pappa idag så då får jag kanske lite gjort. Upptäckte precis att jag saknar en bok, så det blev en snabb beställning nu på morgonen. Nackdelen med att bo så långt från ett bra bibliotek. I och för sig så är de duktiga på att ta hem det man behöver, men då kan jag lika gärna ta det direkt från universitetsbiblioteket så får jag böckerna i brevlådan istället och slipper ta mig in till huvudorten. Fast jag köper ju alla böcker som jag tror kan vara till nytta.

Hoppas hinna ut en sväng och rida, får se hur det går med studierna, man vill ju passa på då man har chansen...samtidigt har jag ju världens läge att rida UT, utan älgjägare och med "barnvakt" (fast han är ju inte barnvakt, han är ju pappa ju..men ni fattar). Hmmm.

Etiketter: , ,

0 hälsningar:

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers