My luck, as usual

9/05/2008 02:11:00 em / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

cykel, bar, olivia 001

nu när jag har börjat träna så kör dom ingen box, och ingen pilates. Vilken tur jag har va... så egentligen är det bara core kvar som jag gillar. Men jag tänker ju ge pump en chans i alla fall. Det har jag aldrig provat. I Härnösand körde vi combat box, och det var hur kul som helst, jag lovar vi missade inte en chans att få sparka och slå lite på varandra, jag och min käcykel, bar, olivia 002re sambo. Där körde jag även body combat, det var helt ok men inte lika kul.. fick bara sparka i luften ju...Nåväl, jag borde kanske ta upp min yoga här hemma - det var länge sedan och det är så avslappnande och man blir mycket mjukare och smidigare. Ja, det ska jag göra (måste vara ett friskhetstecken - alla dessa tankar på träningen).

Etiketter:

3 hälsningar:

Anonym on 5 september 2008 kl. 21:26

Men vilket kärt återseende! Har just kommit hem från en intensiv uppstartsvecka i Härnösand, men kursen verkar helt ok! Jag är också sugen på att komma igång med nån seriös träning. Fast är lite mer inne på nå dansaktigt, typ affro eller nå. Ja vi får se! Kanske vi kan göra nå tillsammans?!? Kramelikram // M

Comment by Hanna on 7 september 2008 kl. 00:15

Det verkar ju inte bli nån dans heller, på gymmet i alla fall... och det är ju där jag kommer att vara. Men haka på på lite core eller nåt sånt vettja! Mage-rygg, det kan väl aldrig vara fel?
Kram

Anonym on 7 september 2008 kl. 21:29

Hmmm, nja... Vi får se! Var inte riktigt vad jag tänkt mig men.... Vi får väl se vad jag hittar!
Kram M

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers