Mycket roligt på gång!

9/15/2008 10:30:00 fm / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

It´s a Monday.

Egentligen vilken måndag som helst faktiskt. Olivia vaknade redan halv åtta, hon kraschade nämligen tidigt igår, hon var helt slut efter helgens bravader. Ändå har vi inte hunnit göra något.

Solen tittar faktiskt fram och det gör den här dagen lite, lite bättre. Snart ska jag försöka få någonting gjort och förhoppningsvis ska måndagsångesten vara borta efter dagens ridpass. Hoppas det.

I veckan så har Johan hockeyträning tre kvällar. Vi har gymmet två kvällar. Vi måste städa huset också, imorgon helst eftersom alla Olivias bebiskompisar från föräldragruppen kommer hit på onsdag. Jag måste göra en inlämningsuppgift till socialpsykologin som ska vara inlämnad på söndag, måste påbörja några andra inlämningsuppgifter inom utredningen som ska lämnas in till veckan. Dessutom har jag en och en halv bok att läsa i veckan. Skolböcker alltså. Sommarhagen måste tas ner, och vi måste såklart mocka ur den och så. Jag måste boka en transport och göra iordning hästarna inför visningen på söndag, och på söndag är det alltså Umeå som gäller. Johan ska göra klart utelyktorna så vi får lite trevlig belysning här på kvällarna, halva gräsmattan behöver faktiskt klippas... Listan kan göras lång. Ångest.

Det här kommer att bli en riktigt, riktigt trevlig vecka förresten. Det får man inte glömma.

Etiketter:

1 hälsningar:

Comment by Jessica on 16 september 2008 kl. 09:23

Funderar på att komma och göra er sällskap på söndag/syster

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers