..och resultatet?

9/25/2008 11:14:00 em / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

Ja det var två glada hästar som fick hoppa idag! Vi började med Leo allt enligt planeringen, han såg finfin ut och var som vanligt 100 % självgående. Tvivlar på att vi ens skulle behöva hägna in hindren. Bara att peka så hoppar han. Tycker tekniken faktiskt har utvecklats sen första gången. Ser riktigt bra ut. Pion tyckte också att det var kul att få hoppa lite. Jäklar så rapp hon är. Kan tänka mig henne som tidshoppningshäst, rapp i benen, liten och vändbar - eller? (Maria?) Athena skötte sig hur bra som helst i stallet, gnäggade lite då mamsen gick ut - men inte mer än vad Leo gjorde ha ha. Sedan blev det tyst och lugnt där inne och Pion fick koncentrera sig på hoppningen. När vi väl kom in igen stod hon lugnt och vilade i boxen, inte en tillstymmelse till att vara uppjagad - vilken duktig tjej hon är alltså!

Har lite film på Leo (som för övrigt har ser riktigt fin ut i hullet och börjar muskla på sig lite igen efter eländessommaren), ska se om det blev något... Har även film från fölvisningen - om jag får lov att visa här på bloggen?

Etiketter:

1 hälsningar:

Anonym on 26 september 2008 kl. 10:56

*skratt* Jo, hon är liten och snabb tjej Pion och toppen på omhoppningar =) Men du Hanna vad UNDERBART att Athena skötte sig så bra - kanon att börja träna tidigt på att fixa att vara själv! Självklart får du visa filmen på bloggen!! =) Baaaaara kul ju! =)

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers