Undead and Unwed

3/06/2009 12:48:00 em / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

Jag har precis börjat på en ny spännande bok! Den kan nog kategoriseras som en riktig “chicklit” av den paranormala changern. Den handlar nämligen om en tjej som, på sin trettioårsdag, både förlorar jobbet och blir ihjälkörd av en bil… Det visar sig att hon är en vampyr! En vampyr med stor förkärlek till Manolo Blahniks,,,

“Betsy Taylor har haft en tuff vecka. Först fick hon sparken. Sen blev hon dödad i en bilolycka. Och nu kan hon inte ens hålla sig död. Hon vaknar varje natt och törstar efter blod. Hennes nya, långtandade vänner odlar den bisarra idén att Betsy skulle vara en vampyrdrottning ödesbestämd att störta den makthungrige vampyrfursten. Och för att göra saken ännu värre dyker Sinclair upp - den sexigaste blodsugaren på den här sidan Transsylvanien. Romans med vassa tänder.”

Ska bli VÄLDIGT intressant att se hur författaren har fått ihop detta, den finns bara utgiven på engelska men språket verkar inte vara särskilt krånglit (inte i jämförelse med min studielitteratur haha) och det är en lättsam historia.

200px-UndeadAndUnwed_cover

Etiketter:

0 hälsningar:

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers