Sovmorgon…

3/11/2009 10:16:00 fm / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

I morse fick jag en liten sovmorgon faktiskt. Olivia sov nästan till klockan nio! Sen gick hon och lekte i sitt rum så jag kunde ligga och dra mig en stund… skönt därför att jag är alldeles utmattad av någon anledning. Igår när jag kom hem från dagens övningar var jag alldeles yr i huvudet och orkade knappt stå upp, vi åt middag men det hjälpte inte alls så det var nog inget blodsockerfall i alla fall. Blodtrycket lär ju knappast vara lågt heller, det vore ju bara för fantastiskt i så fall.. Låg och vilade en stund, både på kökssoffa och golvet.. Johan hade hockey på kvällen (tar den aldrig slut?!) så jag och Olivisen for till M & barna och hälsade på en liten stund. Fick låna ett par söta gardiner till Olivias rum. Sen åkte vi vidare till morfar och mormor där vi väntade på hockeykillen… Väl hemma var jag SÅ trött, men satt uppe en liten stund för att försöka vara lite social, när jag väl kom i säng så tänkte jag att det skulle ju bara vara så fantastiskt om man fick sova en hel natt en gång. Och tänk, Olivia måste ha hört mina tankar för hon sov hela natten. Märkligast av allt är att jag aldrig behövde gå upp på toa! Så idag borde jag vara pigg och kry, men jag vet inte riktigt om det känns så.. känner mig snarare klubbad haha. Nåja, vädret är fint och jag har just bestämt att det är onödigt att tokstäda idag som jag hade tänkt, bättre att spara det till typ fredag..

Nu ska jag duka av frukosten, utfodra jycken (som inte lider någon nöd eftersom Olivia i skrivande stund matar honom med sin macka fast hon inte får) och ta itu med lite småstök, alternativt lägga mig i soffan en stund.. Vad ska du göra idag?

Etiketter: ,

1 hälsningar:

Anonym on 11 mars 2009 kl. 10:27

Oj skönt att du fått sova, men när man sovit dåligt länge så brukar man fasen vara TRÖTTARE när man sovit BRA! =/

Själv har jag precis lämnat storebror på dagis så ska han får vara där och leka men kompisarna ett tag. LIllebror ligger och sover ute i vagnen och jag ska se oprah och dricka kaffe - nice =) /Maria

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers