Såja

3/04/2009 04:48:00 em / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

Då har man gjort rätt för sig en dag då. Kände lätt panik då jag kom på jobbet i morse, och insåg att ingen som jag “behövde” var där och att jag inte ska jobba nåt mer förrän jag har en stor presentation på tisdag. Men har haft telefonkonferens med min konsult och de andra projekledarna i eftermiddag, så nu känns det lite bättre. Men jag får nog ta med Olivia och åka in en snabbsväng imorgon också, för att stämma av några saker.

Nu ska vi slänga i oss lite mat, sen tänkte jag ta med mig sambon och gå på bio faktiskt. Vår tur att se Män som hatar kvinnor! Rapport kommer… Skönt, för nu är vi någorlunda friska allihopa. Olivia har varit hemma med pappsen idag för att inte smitta ner några andra barn, eller vuxna, men något större fel är det inte i alla fall. Toppen, för vi har en trevlig helg framför oss då mostern kommer hem och ja hela släkten faktiskt eftersom vi har ett jättekalas i helgen!

Etiketter:

3 hälsningar:

Anonym on 4 mars 2009 kl. 22:40

Skönt att hon har piggnat till! Jill sa idag att Olivia var så snorig att hon inte kunde följa med på utflykten! Vi längtar alla att få träffa er! =)

Vad ska ni ha för storkalas då? Tänker du fylla 30 igen? ;)

Ha det bäst, många kramar! // Martina

Comment by Jessica on 4 mars 2009 kl. 23:50

Vad det e för kalas kan jag svara på mormor fyller år 85 tror ja alltså inte olivias mormor utan våran mormor (Jessica, Hanna och Jens mormor) jag kommer på fredag kl 14 med buss

Comment by Hanna on 5 mars 2009 kl. 08:23

Detsamma! Vi tänkte kika förbi väldigt snart :)

Det är mormor som fyller 80 och inget annat, väl?!! Själv har man väl några år kvar till nästa stora kalas...

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers