Flashback: 12

3/20/2009 11:54:00 fm / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

15 augusti 2007

Snart är semstern slut!

Snart är semestern slut! Det känns riktigt trist att J ska börja jobba, men samtidigt skönt! Idag har vi nämligen fått en liten försmak av det hela eftersom J är borta. Det känns rätt bra att vi har fått göra våra morgonrutiner som vi ska, jag och lillan. Hon har sovit och sover nu i sin egen säng. Kanske blir nattsömnen åter lika bra som den var innan semestern också? Grejen är att när Johan varit hemma så har vi hittat på så mycket tokigheter så vi har absolut inte haft några fungerande rutiner.. sena kvällar, tidigar morgnar, hela dagen i bilen, eller ute på shopping eller andra utflykter...

Bästa av allt är förstås att jag ska vara HELT mammaledig i höst! Det ska bli sååå skönt att slippa pluggandet ett tag och bara kunna ägna sig åt lillan! Dessutom kommer jag att hinna med hästarna mycket bättre då och slipper därmed dåligt samvete. Samt att Johan kommer att slippa trösta en överstressad mamma som inte hinner med det hon tänkt sig. Det blir skitbra helt enkelt.

På tal om hästarna, vi har ju stora nyheter här på gården förresten! I juni (den 22?) så ska det komma en liten fölis! Pion är efter många om och men nämligen dräktig!!! Det ska bli så spännande och nu följer en lång väntan! Första stopp är dock i slutet av oktober då vi ska konstatera att hon fortfarande är dräktig. Är hon det då så är det stor chans att det går vägen! Nu är hon bara 19 dagar dräktig och mellan dag 20 - 45 så är risken störst att stoet resorberar. Typ missfall då... så håll tummarna för att allt går som det ska nu!

Etiketter:

0 hälsningar:

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers