Helgen

3/16/2009 07:43:00 fm / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

Helgen som var, har vi varit rörande överens om, har varit den bästa på mycket länge. Inga måsten, utan vi har bara fått njuta av det underbara vädret och umgåtts med familj och vänner i precis lagom dos. Kan verkligen inte komma ihåg när det inträffade senast. Vaknade vid sex i morse och kände mig pigg och utvilad! Fråga inte ens när det hände senast!

Jag har fått fina presenter och är mycket nöjd. Nu har jag ju inte önskat mig något egentligen så då är det svårt att bli missnöjd haha..

Olivia vaknade också tidigt i morse, men ofrivilligt. Låg och lyssnade på hennes hostande länge, och till slut så blev hon tvungen att gå upp. Varför ska det där behöva börja om… Dumma, envisa förkylning!

Vi får se vad vi ska hitta på idag, i skrivande stund är det inte strålande sol som utlovat – men dagen har ju inte ens börjat. Jag är sugen på en promenad så det kan ju bli av med eller utan sol i alla fall. Hästarna ska ju få sitt förstås om Olivia får sova och snön INTE rasar från stalltaket. Då finns det nämligen inte en chans att jag kommer åt stalldelen förrän Johan kommer hem…

Etiketter:

0 hälsningar:

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers