.uttråkad!

12/17/2010 02:38:00 em / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

Är så sjukt uttråkad just nu. Har absolut ingen aning om vad vi ska hitta på... Har inget pyssel på gång. Inget att städa. Inget att baka. Inget att fixa.

Ute snöar och blåser det, så vi är inte så sugna på att gå ut fast det vore skönt. Johan var ute och skottade så fint igår men vägen har drevat igen så det är svårt för de små att ta sig fram. Särskilt den mindre. Känns bra att det ska bli snorkallt igen när det slutar snöa.

Jag har absolut ingen fantasi. Nu vaknade Svante också. Blev bara 1,5 h, bra. Men barnen verkar roa sig i alla fall. Det är bara jag som inte är så lättroad. Snart är det julkalendern också, vad tycker ni? Visst är den lite okey i år i all fall? Vi gillar den.

Svantes mage är riktigt crap idag förresten, mer än vanligt. Igår år han INGET konstigt i alla fall. Men han har tre gaddar på G samtidigt så det kan ju bero på det. Senaste 4 veckorna har det kommit tre stycken redan men dem märkte vi inte av så mycket. Mer besvärad nu men alla ser ju ut att komma samtidigt så.. Bara sex stycken kvar sen.

Etiketter:

0 hälsningar:

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers