.dag22

12/03/2010 12:02:00 em / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

Saker som upprör mig:

Nu tänker jag inte ta upp några stora världsproblem här alltså. Utan snarare mina egna små i-landsproblem.

Bilister som medvetet tänder helljuset precis när man möts så att man blir bländad och inte ser någonting. Typ för att ge igen för att man var för långsam eller nåt? Jäkligt bra trafiksäkerhet där. Tur man inte har en pistol i bilen.

Folk som inte fattar att man inte ska tro på allt man läser i tidningen. Typ aftonbladet borde vara förbjuden för alla som inte kan kritiskt granska det man läser.

Näs Johan envisas med att kasta bajsblöjor i sopkorgen i köket när det står en blöjhink bredvid skötbordet? Vaaaarföööör? Varje dag?! En dröm att mötas av när man stiger upp på morgonen och får springa och stoppa huvudet i toan istället.

När man trampar fast snö på bron istället för att ägna två sekunder åt att sopa bort den först – så att någon annan får ägna betydligt mer tid åt att stå och hacka bort snön sen.

Folk som rider utan hjälm och för övrigt hästhantering utan säkerhetstänkande. Ridsporten är en av världens farligaste sporter, man ska ha respekt! A l l t i d. Hästar är flyktdjur och det spelar ingen roll hur duktig man är, att man är ledare över sin häst och så vidare. Det finns alltid yttre omständigheter som kan orsaka att hästens flyktinstinkt tar över.

Nämen hörni, det är inte så kul att sitta och tänka på saker som upprör en.

Etiketter:

1 hälsningar:

Anonym on 4 december 2010 kl. 08:53

Jag är så kritisk till allt som står i dessa kvällstidningar att jag bojkottat dom helt och vägrar att köpa dom alls!
/ Martina

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers