.måndag

12/13/2010 01:01:00 em / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

Ingen tvekan om att det är måndag idag.

Svante har varit ovanligt trött i helgen och igår var han på riktigt dåligt humör vilket är väldigt olikt Svanten. Magen stoppade upp igår också fast han är allt annat än hård i magen, så jag börjar gissa att han fått lite mjölkmage. Det stämmer rätt bra med humöret och tröttheten också. Vi fick inget utslag på fisken igår, lite rosiga kinder men inget mer. Nu åt han inte alls som han brukar för aptiten har varit lika dålig, så vi får prova igen... Natten har varit lite tung, har fått ge honom nappen hela tiden och det är inte vanligt. Synd för i övrigt har jag varken haft ont i ryggen eller förvärkar så det hade kunnat bli ganska bra. Vid frukosten blev S alldeles lyrisk och pratade om poa! Kollade ut, och visst hade vi finfrämmen i fågelbordet.




Så det blev ut och jaga häst i pyjamasbrallorna! Tur man är Viking... Men här är det "bara" -15 grader, nere vid dagis var det i alla fall -23! Men kylan kryper väl uppåt backen allt eftersom. Fick fast bushästen i alla fall, han fick husarrest. Synd att det ska vara så svårt att stänga in småkrabater.

Svante är på bättre humör idag i alla fall och magen börjar vara sig lik igen (frågan är vad som är bättre?). Huvudsaken han är glad och nöjd i alla fall. Olivia var på bra humör vid hämtningen, det är skönt! Lite smidigare så. Kanske för att hon fått chokladpudding till lunch (misstänkt lik blodpudding men det låter onekligen lite bättre)?

Måndag är det alltså och dagen började lite trist och väl hurtigt för min smak, men nu blir det förhoppningsvis bara bättre och bättre.

Etiketter: ,

0 hälsningar:

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers