.slutklagat

11/23/2010 08:32:00 em / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

för ikväll.

Har fixat alla julklappar utom 4 som Johan ska få fixa! Det känns bra. Tralalaaa.

Har fixat julkorten.

Nu skulle vi bara ha haft någon slags utebelysning att hänga upp. Snart första advent så man måste ju börja fundera på det också.

Fått frågan om önskelistor, men vi har nog inga? Johan drömmer om presentkort på Jula, jag drömmer om presentkort på IKEA. Typ 20000 skulle räcka en liten bit till diverse kontors-, hall-, garderobsinredning tänker jag. Hehehe. Nä vi har nog inte så mycket önskemål faktiskt.

Svante drömmer om kläder, saker som lever om, som går att klättra på och som har hjul och låter brum, brum. Storlek 92 på klea och 22 på skorna.

Olivias önskelista lyder som följer: “En hink. En bofink eller en blåmes kanske? En talltita. En nötskrika. En klänning som jag kan dansa i på julafton. En hackspett. Klänningen ska vara gul, röd, svart eller lila. Eller blå, grön, rosa… “ En klänning att dansa i på julafton, det ska hon få det lovar jag. Sen vet jag ju att kläder gillar hon alltid i alla former. Och skor! Just nu leker vi mycket med bokstäver och siffror. Vi målar mycket. Spelar spel och pysslar. Mycket bebislekar nu också, det ska skötas om, sövas, bäddas, bytas. Och så leker hon med briojärnvägen som behöver byggas ut.  Sen vill hon ha egna bakgrejor när vi bakar, slippa slåss med morsan om kaveln och så. Fåglar är ett stort intresse, om ni inte redan hade gissat det? Filmer och sagor på CD går åt, Astrid är fortfarande en favorit. Senaste grejen är att spela spel på datorn men några sådana skivor är slöseri eftersom vi inte har någon dator med CD/DVD-rom. Storlek 104 på klea och 25 på skorna. 26 om vinterutedojjor. Men vinterutedojjor har hon så hon klarar sig.

Etiketter: , ,

0 hälsningar:

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers