.helg!

11/05/2010 09:13:00 fm / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

Barnen börjar få kläm på det här med vintertid! Svante sov till kvart i nio idag och Olivia vaknade vid åtta men kröp ner hos mig, somnade om och sover än. Jag har dock sovit som en kratta i natt. Men inget konstigt med det.

Johan jobbar i en och en halv timme till ungefär – fast han har beredskap så allt kan ju hända förstås. Syrran kommer “hem” idag och i helgen ska vi baka i bagarstugan. Åh så gott!

Svante har haft en jobbig hosta i natt, men det är bättre nu då han är uppe och rör på sig. Han är lite småförkyld men inte sjuk, hoppas vi slipper det. Hoppas framförallt Olivia slipper hostan, det brukar ju bli lite jobbigt för henne.

Idag borde vi verkligen satsa på att städa  huset lite. Tänkte få lite assistans med dammsugningen – vad är det man gör när man dammsuger som gör att rygggen tar stryk? Ikväll blir det Idol och fika.

Ute är det vitt och fint, det har kommit ett par centimeter i natt och världen blev genast mycket ljusare. Synd bara att jag vet precis vad som ligger under den där snön.

Ha en fin dag.

Etiketter:

0 hälsningar:

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers