.dag06

11/17/2010 08:27:00 em / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

Min dag:

Jag vaknade utvilad i morse efter en god natts sömn. Det var alldeles tyst och jag kunde ligga och dra mig länge mellan de sköna lakanen med Johan vid min sida. När jag vaknat till tog jag en lång dusch, sen gick vi ner och åt en god hotellfrukost i lugn och ro.

Vädret var vackert så vi gick ut direkt efter frukosten. Strosade runt på gatorna, shoppade julklappar utan sista-minuten stress, tog en latte på ett café, åt en god lunch och framåt eftermiddan drog vi oss tillbaka till hotellet.

Vi vilade på rummet, jag somnade visst... Sen gick vi till hotellets relaxavdelning, fick lite massage och slappade i bastun en stund. Skönt avslappnade fick det bli hotellets restaurang till middagen. Vi beställde in en trerättersmiddag, åt och njöt! Funderade på att gå på bio, men vi kände oss lite för avslappnade och drog oss tillbaka till hotellrummet med en stor godispåse och hotell-TVn istället.

Här ligger vi nu och har det fint! Hur har din dag varit?

(egentligen har jag bara varit hemma, frusit och kurat i pyjamasen! Barnen har haft disco i Olivias rum, lekt massor och varit på bra humör. Fisk och spenat till lunch! Mums. Svante sov bra idag, så O fick kolla lite på TV medan jag blundade en stund. Sen kom J hem i tid, vi käkade en lyxig grötmiddag, sen fick J gå ut och fixa lite sysslor medan jag städade, dammsög och torkade HELA stora huset. Det känns alltid lika skönt. Nu har jag lagt mig tillrätta i soffan, Svante sover och snart även Olivia hoppas jag. Ikväll blir det Grey's och kanske nåt mer? Om jag orkar. Så har min dag varit på riktigt. Inte fy skam men man kan ju få drömma lite...)

Etiketter:

2 hälsningar:

Comment by Jennie~* on 18 november 2010 kl. 12:23

Haha, jo visst får man drömma! Härligt lät det iallafall.

Jag undrar lite hur ni har trivts med eran barnvagn, vi kollar lite på samma men tänkte höra vad ni tyckt?

Kram

Comment by Hanna on 18 november 2010 kl. 12:45

Okey!
Positivt:
Den är lättkörd, tar mindre plats än våran andra vagn för bara ett barn, både i bilen och när man kör den. Ingenting har gått sönder på den så den verkar ju hålla OK men vi använder absolut inte vagnen dagligen å andra sidan.
Svante trivs bra i baksätet och verkar inte alls bekymrad över att behöva sitta bakom allting, han spanar ut på sidorna men ser ju inte så mycket framåt förstås. När man använder vagnen till ett barn är den en bättre sitt/liggvagn till ett större barn än våran andra vagn som Olivia växte ur ganska fort.

Negativt:
Trehjulingar tippar alltid lättare än fyrhjuliga vagnar så man får tänka sig för var man ställer dem.
När man använder den bakre sistsen får man tänka sig för så att man alltid tar ut det barnet först, eftersom vagnen blir baktung och lätt tippar om det främre sätet blir tomt.
Baksätet är lite litet tycker jag. Svantes huvud når ända upp på bakkanten och tar i när han ska ligga i viloläget. Går bra så länge han sitter och snart blir det han som får framsätet så då löser det sig. Vet inte om nyare vagnar ser annars ut, det borde vara ganska enkelt att göra mer utrymme för huvudet bak.

PÅ det hela så är vi mycket nöjda med vagnen, den funkar perfekt till det vi använder den till - men vi använder den ju som sagt inte dagligen. Jag använder den för att hämta hem O från dagis och när vi åker till stan för att handla så är den super.

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers