.dag13

11/24/2010 02:02:00 em / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

Denna veckan.

Måndag: Gjorde vi inget särskilt utöver det vanliga. Johan försov sig lite, Olivia var hemma från dagis som hade stängt och Bulle var en rymmarhäst som fick husarrest.

Tisdag: Olivia var på dagis och tog kort! Jag brottades lite med rymmarhästen men till slut kom vi överens då han smet tillbaka till sin hage... Fixade typ alla julklappar och julkorten!




Onsdag: Johan är pappaledig. Vi har badat och nu vilar alla utom pappan som kör lite traktor och fixar med hö och ved tror jag. Ikväll måste vi handla lite.

Torsdag: jobb med förväntad övertid för J, dagis med bad för O. Vi får se vad vi andra hittar på?

Fredag: Jobb för J. Sen är det förstås Idolfika, här i Ulriks denna gång. Efter förra veckans fika känns det lite som att behöva uppträda efter Jay. Ingen prestationsångest alltså.. Haha! Men vi har en plan. Det blir inte kladdkaka i alla fall.

Lördag:Julpynta kanske? Skulle behöva till stan för den obligatoriska månadshandlingen till djuren. Vad säger du J - ska vi boka?

Söndag: första advent! Tända ljus, mysfrukost och en sväng på byn och hembygdsområdet förstås. Olivia måste ju få lämna önskelistan till tomten!

Etiketter:

1 hälsningar:

Johan on 24 november 2010 kl. 14:18

Fin bild på flickan. Japp klart vi kan ta en tur. Skulle ha fixat bilen oxå.

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers