.notering

11/10/2010 12:45:00 em / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

Igår:

Välling, mjukkaka, rökt skinka, mf margarin, havremjölk, pannkaka (ägg, havremjölk, mjöl) m äpple, laxpytt (FELIX), rödbetor, banan

Ett par kletiga lite syrliga lass, ingen katastrof alltså. Lite eksemig, småblödde lite på eftermiddan.

Idag:

Magen ok än så länge  En rätt kladdigt lass efter lunchvilan, nu ikväll så har det gått rakt igenom magen, bara vätska, hela bitar och syrligt.. lite nya eksem på gång.

Välling, mjukkaka, rökt skinka, havremjölk, HIPP spaghetti m k-sås 15 mån, banan, fruktsoppa, ris, köttgryta (champinjoner, porter, morötter, soja, köttbuljong, gullök)

Imorgon: Barnmottagningen!

Etiketter: ,

3 hälsningar:

Comment by Jennie~* on 10 november 2010 kl. 14:26

Hej!

Nu har jag inte kommenterat på länge*skäms* Försöker att läsa här under tiden jag pratar i telefonen här på jobbet. Idag är det dock rätt lugnt bara 108 samtal än så länge:) Hoppas att ni får någon mer klarhet på barnmottagningen imorgon och härligt att höra att det nya knyttet växer som det ska.

Hoppas vi ses snart!

Kram

Comment by ~Hanna~ on 11 november 2010 kl. 10:58

Hoppas bara dom hittar vad som är fel med lillgossen. För det ska inte vara skoj med dom besvären... Lika lite som om det inte skulle komma något... =S

Comment by Hanna on 15 november 2010 kl. 12:49

Ja, än har vi ju inte fått så mycket klarhet i mysteriet tyvärr.. :( Men Svante tar ju det mesta med gott mod, det är nog klådan som är värst tror jag!

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers