.notering

11/11/2010 10:08:00 em / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

Vi får fortsätta föra dagbok enligt order.

Idag:
Välling på morgonen, macka m mf margarin o mf pastej. Havremjölk.
Banan till Mellis.
Mjölkfria plättar m jordgubbssylt till lunch
Laxpytt (Felix) m rödbetor till middag, m extra fett
Russin
Välling med olja

Jordgubbarna har inte gett någon reaktion. Så nu har vi testat både citrus och jordgubbar utan eksem! Det är bra. (Olivia reagerade förresten på körsbär igår så det kan vi lägga till hennes lista...)

Vi ska tillföra nån tesked extra fett till alla mål och all välling så vet vi att han får dagsbehovet.

Magen har varit stilla tills vi kom hem idag, sen brakade det lös - ingen bra magdag. Bra eksemdag dock.

Planen: Min teori har varit sojaallergi plus glutenintolerans eller veteallergi, så vad vi kan göra är förstås att testa för gluten, visar det inget så får vi föra dagbok och avvakta om fettillförseln ger något resultat. Sen kan man testa soja och vete genom att plocka borde det ur kosten helt, och sedan tillföra det igen för att se om det ger reaktion. Det är enda sättet...

Förresten: måste skryta upp lillkillen. När vi gjorde pricktestet satt han blickstilla medan sköterskan höll hans ena arm och jag den andra och honom. Han bara tittade storögt på medan hon först ritade på armen, sen satte ut alla droppar för att till sist pricka hål i huden. Han rörde sig inte en millimeter och sa inte ett ljud... Killen som var inne före skrek så vi hörde det ända ute i väntrummet... Han är en riktig cooling!

Etiketter: ,

0 hälsningar:

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers