What a night!

5/05/2009 09:58:00 fm / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

Olivia somnade vid nio igår, det är rekordtidigt med tanke på hennes vanor sista tiden.. det går åt rätt håll. Tyvärr har hon fått tillbaka den där eländiga hostan, och var uppe mellan typ 2-5 i morse… det var vi också. Vi bestämde att det var lika bra att skippa dagis idag, hon skulle ändå bara ha fått vara där en kort dag. Hm, undrar om Johan kom ihåg att ringa? Måste kolla. Hon har då knappt någon feber i alla fall, det är alltid något.

Har varit hos BM och kollat läget lite. Allt normalt, snarare lågt än högt blodtryck! Mycket bra. Hade rätt i min gissning att magen “tokvuxit”, bebisen ligger nämligen väldigt högt nu, så SF-måttet låg i den högre delen av skalan denna gång (29), sist var vi i den lägre delen… stor skillnad med andra ord.

Nu ska vi leka lite en stund, ska försöka lägga Olivia lite tidigare till lunchen idag..

5 hälsningar:

Anonym on 5 maj 2009 kl. 10:15

oj oj! Stor mage alltså! Men det betyder väl mest troligt att du har mycket fostervatten bara. Vet du att jag hade 29 i sf mått när Lucas föddes och han vägde 5 kg som sagt... De tyckte ju att magen var SÅ liten och så kom JÄTTEBEBISEN ut..=) /Maria

Comment by Hanna on 5 maj 2009 kl. 10:26

Men oj vilken liten mage!! Ja vi vet ju att det inte är någon jättebebis än så länge, så det är jag inte orolig för! ;) Fostervattennivån är också helt normal, det såg vi förra veckan. Däremot så beror det nog bara på att bebisen ligger väldigt högt helt enkelt, det är nästan en decimeter från nederkant till bäckenet.. skönt tycker jag som inte alls känner av fogarna längre ;)

Comment by SMÅKILLARNA on 5 maj 2009 kl. 10:32

Men det är ju kanon att du inte har ont! Sen ÄR det ju skönt att det inte är en stor bebis heller! Eftersom Casper var stor när han föddes 4500 kg så var jag orolig att andra bebisen skulle vara större, men alla lugnade mig så mycket i den frågan eftersom magen var så himla liten - men chi fick dem! =) Lucas låg dock väldigt långt mot min ryggrad, sen var han ju lång också - 56 cm! Du jag ska sätta in pengarna kom jag PRECIS på nu!!/M

Comment by Hanna on 5 maj 2009 kl. 10:40

Ah ok, om Casper vägde 4500 KG! så förstår jag att du var orolig ;) Nej, men dom brukar ju oftast bli lite större allt eftersom väl? Ingen fara med pengarna än så länge är jag inte pank ;)

Anonym on 5 maj 2009 kl. 11:04

*asg* Ja men då var ju Lucas LITEN ju!!/Maria

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers