Oj…

5/22/2009 01:09:00 em / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

Satt och kollade lite i min finfina blogg…

Så här skrev jag den 14 juni, samma kväll som Athena föddes (tidigt på morgonen den 15:e)

“Pion är allmänt rastlös. Faktum är att hon knappt har vilat alls sedan vi tog in henne ikväll. Redan igår kväll anade vi att det började hända saker eftersom hon vägrade lägga sig ävenom hon var så trött så hon nästan föll ihop flera gånger. Därför hoppas vi att det inte dröjer för länge nu så hon orkar med. Just nu går hon mest runt lite, provar vila nån minut och plockar i höet ibland. Emellanåt så lyfter hon svansen, stretchar eller så spanar hon bara ut genom fönstren...

Jag är inte ett dugg trött just nu.”

Hm, dags att börja bli nervös snart? Vi har dock inte SETT några förvärkar. Däremot så har vi sett tecken i bocen på att hon varit rastlös och skrapat lite med framhovarna Så här skrev jag den 12 juni:

“Det blev en riktig vaknatt i alla fall. Pion var ju så lugn igår kväll och vi såg inget nytt. Men när vi skulle gå isäng så låg jag och kikade på henne en stund. Plötsligt blev hon orolig, började vandra runt i boxen. Hon skrapade med framhovarna, stretchade ryggen, fram- och bakben. Hon tittade mot magen och verkade allmänt orolig. Hon försökte vila, men fick gå runt istället och skrapade lite mer. Precis så som stoet ska göra när värkarna sätter igång! Gissa om jag blev nervös...

Efter en stund så kom hon till ro igen, och jag satt uppe och väntade för att se om det skulle börja om igen. Men hon sov nån timme, sedan började hon äta och jag såg inget mer under natten. Så antingen var det något magknip, eller så var det typ "förvärkar". Undrar om hästar kan ha det också?”

MEN vi har inte sett några vaxproppar, det hade hon ju i flera veckor sist.. Men det är svårare nu med juvret och allt eftersom det var så lite länge sedan hon slutade ge di. HOPPAS det där föltestet kommer med posten idag… undrar faktiskt vart det tagit vägen.

Etiketter:

0 hälsningar:

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers