Lång kväll

5/16/2009 05:38:00 em / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

eller lång ikväll… Har nämligen letat åt fina klackar att ha ikväll! Måste ju passa på innan kasslerefekten slår in, och när man inte ska springa och bära på någon – då är det så himla opraktiskt med klackarna. Nu skulle bara sambon ha haft lite platå på dojjorna också, haha…

Nu drar vi i alla fall iväg på grillparty, ska bli trevligt måste jag säga. Skönt när man slipper ha klädångest också – ingen idé liksom, man får ta det som finns till hands helt enkelt! Det blir jag som kör ikväll, surprise! Johan hann för en stund grubbla över hur vi skulle ordna det där med transporten… haha. HUR man nu ens kan glömma en sån sak! Om inte annat så syns det ju rätt så bra.

Pion har börjat gå och bära upp svansen högt, det gjorde hon sista tiden på förra dräktigheten också. Börjar kännas att det inte är så långt borta. Bara 24 dagar faktiskt. Vilket innebär att om tre dagar så kan vi faktiskt börja vänta på riktigt eftersom det är +-3veckor det handlar om. Får hon vid samma tidpunkt som förra gången så blir det om två veckor från idag. Men man vet aldrig… Satt och kikade på bilder från förra året. Oj så fin hon var i kroppen då alltså! Alldeles rund, och välmusklad och så lilla fina fölmagen. Nu har hon i och för sig också bara en liten fin fölmage, men hon är så tunn över rygg och bakdel och lite magrare tyvärr. Sen har hon ju delar av vinterpälsen kvar fortfarande också, det gör ju sitt. Men nog är det tufft att vara dräktig och digivande samtidigt. Blir bra att hon får vila upp sig och stå över kommande avelssäsong. Tror också att det är klokt att vänja av fölet lite tidigare än vad vi gjorde, eftersom det var nu under sista månaden som hon tappade mest.

Nog filosoferat, dags att plocka ihop och åka!

Ha en trevlig lördagkväll! (Ryktet säger att det är schlager ikväll… ?)

Etiketter: ,

2 hälsningar:

Anonym on 16 maj 2009 kl. 19:55

Så lilla gumman har blivit så mager? Du får göda upp henne ordentligt när fölet är ute nu så hon lägger på sig. Skönt för henne att gå på bete och äta upp sig sen också! Gumman...=( /Maria

Comment by Hanna on 17 maj 2009 kl. 01:48

Jag göder så mycket jag vågar, vill inte att hon ska få mastit i juvret också. Sen är hon väl inte SÅ mager, men inte alls lika fin som förra gången...men jag tror nog pion hämtar sig snabbt.

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers