Rapport

5/24/2009 02:10:00 em / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

En lugn natt blev det. I alla fall för Pion som såg ut att ha det gott. Själv har jag en bebis som lever rövare nu så till den milda grad att jag knappt får sova på nätterna.. har så varit ett tag, och säkert håller det på ett tag till innan det börjar bli för trångt. Men det är väl lika bra då man ändå vill ha lite koll på damen i stallet. Ganska skönt att stiga upp 3 timmar före de andra på morgonen också och bara äta frukost i lugn och ro...

Farsan var här och tog ner några rönnar, det blev mycket bra! Mycket ljusare på den skuggigaste platsen på gården. Faktum är att snön låg kvar där fram till i förrgår då vi skottade bort den... Så nu har vi släpat kvistar och timmer, krattat och gjort iordning. Nu tänkte jag försöka klippa det som är kvar att klippa på gräsmattan.Vädret är ju minst sagt omväxlande så det har blivit många avbrott, men inte så mycket kvar faktiskt!

Etiketter: , ,

3 hälsningar:

Comment by lillebror on 24 maj 2009 kl. 15:07

Asså..man kan ju faktiskt klippa fast att det regnar, det kanske inte är det trevligaste man kan hitta på men ändå =)

Comment by Hanna on 24 maj 2009 kl. 16:07

Asså man kan inte det på den här gräsmattan för det finns ju inte någonstans där det inte lutar...helst ska det vara kruttort så det inte slirar så mycket...men nu har jag kämpat mig igenom hela och idag slirade det bara lite!

Comment by lillebror on 24 maj 2009 kl. 18:09

Hallåå...Daaahh..du får ju ta lite fart bara =)

så det innebär att jag kan hämta den nån dag här och laga den färdigt?

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers