En sån dag…

5/26/2009 07:32:00 em / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

Oj en sån dag! Efter en superstressig morgon så ramlade jag in på ultraljudet i morse med andan i halsen. Johan fick inte hänga med idag, utan han och Olivia fick parkera bilen istället.. Men allt såg bra ut med bebisen. Bra flöden, nästan på medelkurvan i tillväxt och det är klart godkänt och normal mängd fostervatten. Sen är det ju en bråkig bebis, som för det första inte riktigt samarbetede vid mätningarna (varför när man kan busa istället…) och som naturligtvis ligger i exakt samma position som sist.. men det kunde jag ju tala om utan ultraljud. Det där vändningsförsöket för ett tag sen gick ju inte vägen. Men det är väl bara att avvakta några veckor till och se om den vänder på sig.

Annars har vi hunnit avverka lite månadsshopping, och så ikväll var det Dagis-fest. Att man kan bli så trött av att handla en hel dag… är helt slut! Nu måste vi hämta mer hö till hästarna och göra stallet innan det blir tid över att koppla av lite. Jag vill sova!!!

Olivia har dock varit pigg idag och till lunch åt hon till och med! Det måste ju ha varit tänderna som jäklades med henne..

Etiketter: , ,

0 hälsningar:

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers