Helg!

5/21/2009 04:14:00 em / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

Nu så är det helg igen, det känns inte så dumt ändå. Fast Johan ska nog jobba imorgon så då vet jag då inte vad vi ska hitta på… Idag blir det inte så mycket gjort. Känner mig väldigt trött tyvärr. Var ute och krattade en liten stund, men syresättningen är inte på topp idag. Vi tänkte premiärklippa gräsmattan, men det envisas ju med att regna små skurar med jämna mellanrum. Ska se över hästarna, om någon behöver underhållsverkas… Det är framförallt damerna som brukar ha lite väl god tillväxt – särskilt den yngre. Synd att vi har så mjuka hagar, de sliter så lite på hovarna själva.

Annars vet jag inte om vi har planerat något särskilt denna dag för att fira att Jesus äntligen fick komma till himmelen – eller folknykterhetens dag för den delen. Ingetdera är något någon av oss är särskilt engagerad i är jag rädd.

Olivia kör blöjfritt, men ingen större succé än så länge. Vi får väl se om vi lyckas under helgen!

Etiketter:

3 hälsningar:

Comment by lillebror on 21 maj 2009 kl. 19:10

till veckan får ja lite prylar till klipparen så då kommer jag nog att vilja mecka dit det så den blir komplett och fungerar igen om de e ok =) Och säkert klippa med. Men ni behöver ju inte stressa för det..veckan har ju 7 dagar!

Comment by Hanna on 21 maj 2009 kl. 21:42

Det är ju bara vädret det hänger på nu. Allt skrot är uppkrattat, uppsamlaren är lagad och klipparen står redo i startposition :)

Comment by lillebror on 22 maj 2009 kl. 00:43

Ni har lagat den? Perfekt :P Då fattas bara lite reservdelar som kommer till veckan så är den i toppskick :P

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers