Mygginvasion

5/14/2009 10:24:00 em / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

Har precis varit ute och gjort natt hos hästarna. Men nu har smådjävlarna vaknat. Myggen alltså, inte dom andra smådjävlarna. För övrigt var det en räv någonstans nedanför hagen som skrek och levde om nåt kopiöst.

Eftersom solen verkar ska hålla i sig, och vi till och med ska få en liten värmebölja framåt helgen, så har jag tagit på Leo sommarpyjamasen. Det är lustigt, ibland får man kämpa när man ska ta av, eller sätta på täcken för han ska spela pajas och vara så himla “rädd”, men när man kommmer med den där dräkten, så står han som ett ljus fast man liksom måste trä hela täcket över huvudet. Tajt är den också och han brukar få stå en stund med öronen fastklämda och en hel hög med täcke över huvud och ögon. Men det går finfint det! Har ju kompletterat med en huva över ögon och öron också, eftersom halsen envisas med att hasa ner, vilket innebär att han haft eksem i panna och övre delen av halsen. Stackars, stackars Leo. Han ser ut som ett rymdmonster! Men han verkad nöjd när den väl satt på plats. Det är antagligen rätt skönt att ha skydd för myggen och de andra odjuren som kommer, sen slipper han ju besvären med sommarekseen också. Men det är tur att han inte vet hur han ser ut…

Nu väntar jag på att Johan ska komma hem, ja nu svängde han precis upp på gården… Han har ju varit på vift.. Nu såg han visst Leo också, han skrattade… elakt. Men skönt att ha honom hemma!

Etiketter: ,

0 hälsningar:

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers