Dagen

5/12/2009 11:20:00 em / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

Dagen började tidigt med Olivia som vaknade vid fem (!) en som sen somnade om en stund mellan sex och sju.. Sen jobbade jag non-stop i dryga nio timmar, utan fikaraster och med lunch framför skärmen. Aja-baja. Så får man inte göra.

Ikväll har “vi” hämtat hö till hästarna. Det går typ lika mycket för Athena och Leo nu fast Pion flyttat ut… klart lilltjejen äter väl mer nu men inte lika mycket som morsan väl? Vi får väl se hur det ser ut med nästa bal, om den går åt lika snabbt!

Sen har jag och Olivisen varit ute på en cykeltur. Startar man vid vår bro, så behöver man inte trampa förrän i Norsjövallen! Fast hem förstås… men med Johans cykel fick man trampa precis varenda meter, till och med i sista branta nedförsbacken…vilken skillnad! Olivia var döförtjust såklart, så imorgon kanske vi måste cykla på dagis!

Till sist måste jag bara skryta över vår lilla Baloo! Nu är han i princip helt torr bara vi kommer ihåg att ta ut honom regelbundet! Sen försöker han ställa sig när man kommer och han viftar på svansen! Vid sina korta utepass får han ju ta sig fram lite på egen hand, då håller han upp sig på bakbenen, så han släpar inte i backen längre. Men han kan inte ta in tassarna under magen än, och såklart inte gå. Men vilken fröjd det är att se att han börjar komma tillbaka. EN hund som inte ens kan vifta på svansen… ser ju bara så olycklig ut.

Etiketter:

0 hälsningar:

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers