Det är måndag

6/01/2009 12:26:00 em / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

Jag är helt obeskrivligt trött, som alltid på måndagar? Tycker inte vi gjort annat än vilat och tagit det lugnt i helgen så man borde ju vara pigg och utvilad…? Har haft en kniv i ryggen sedan i fredags också. Det var helt perfekt att cykla, det sträckte ut ländryggen alldeles lagom. Men emellanåt så måste man ju gå, stå och sitta också.

Läser lite om de fölrapporter som kommit på Belamours avkommor. Rejäla föl med långa ben vilket låter alldeles utmärkt, de bilder jag har sett är uteslutande på fuxar och med ganska mycket vita tecken. Det är ju så spännande eftersom det är hans första kull! Kika in på flyinge.se, där finns bilder på Belamours egen sida (under “avkommor”). Förhoppningsvis får vi se vad det blir snart…

I veckan jobbar jag tisdag, onsdag och fredag.  Annars har vi inte planerat så mycket. Ska på en rutinkoll hos bm, ska på en föräldraträff, sen tänkte vi rensa ut en hel massa skrot som ska till miljöstationen och så ska vi bygga sommarhage mot slutet av veckan. Det har vuxit upp ganska så bra redan så det kommer att perfekt då. Har beställt nya stolpar som inte kräver lika mycket arbete, sparar lite på sambons leder… känner inte att jag fixar att spetta och banka stolpar just nu.

Etiketter: ,

0 hälsningar:

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers