Ryggontet som bortblåst!

6/27/2009 09:41:00 em / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

Vilken härlig dag det har varit!  Startade lite trist då jag hade svårt att sova och fått lite sömn i natt, men efter en morgondusch kom jag igång.

Vädret har åter i gen varit helt fantastiskt, soligt, men sköna vindar gör det helt uthärdligt trots att termometern visar hetta… Bäst av allt är ändå att jag där vid lunch noterade att jag inte alls hade ont i ryggslutet längre, kniven som suttit där i veckor är som bortblåst! Inte fullt så mycket sammandragningar idag heller.

Vi passade på att ta in alla hästar och ge dem lite extra översyn. Athena fick lite träning i konsten att stå uppbunden – vilket inte visade sig vara någon större konst. Lilla Bella fick ha grimman, och Johan gick med henne ut till hagen sedan. Såklart tyckte hon att det var konstigt och läskigt men det är ju så det ska vara. Snart kommer det att gå finfint att gå med henne. Kändes väldigt bra att kunna leda hästarna själv, det har varit lite svårt när man inte tål några ryck och bara kan gå väldigt sakta för att det inte ska göra för ont. Men idag var det inga problem! Athena och Leo klarar sig väldigt bra mot odjuren, de är förhållandevis väldigt lite bitna. Leo fäller lite man under sitt täcke, men ser vansinnigt fin ut i övrigt och inte särskilt besvärad av några sommareksem. Däremot skaver huvan lite på nosryggen, säker särskilt nu i värmen så jag måste fixa någon bra vaddering. Pion är inte så farligt uppäten, men stackars lilla Bella har det tuffast med sin tunna päls och skinn. Sen vågar man ju inte använda några värstingpreparat på henne heller. Hoppas odjuren torkar ut snart!

I övrigt har Olivia badat ute i poolen, Johan med för den delen. Till och med Baloo fick sig ett ofrivilligt dopp då han fick ha lite rehab i poolen, men det fungerade inte så bra eftersom han vägrade gå i vattnet och bara satt… Imorgon ska vi prova fylla upp poolen så han måste simma – då har han liksom inget val.

Etiketter: ,

0 hälsningar:

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers