Go’morron

6/02/2009 08:01:00 fm / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

eller nåt sånt. Det här måste ju ha varit tidernas längsta natt. Kom i säng lite halvsent, låg och spanade på Pion som först höll på att störta så hon knäade rejält då hon höll på att somna för djupt ståendes. Hur många nätter har hon stått nu? Många! Stackarn… Hoppas hon höll ihop, såg inte skönt ut att gå ner så där. Hon hade diverse stretchövningar för sig också, både ute i hagen innan vi tog in henne, och i boxen. Sist hon höll på så var det nära, men jag tror ingenting längre hehe.

Somnade till sist, men vaknade för första toabesöket redan vid ett efter en timmes sömn.. spanade lite på Pi och kände mig lugn så jag somnade om. Vid två kom Olivia in till oss, hon hostade och hade vaknat. J fixade en flaska och la henne i sin egen säng. Låg och lyssnade en bra stund, konstaterade att hon somnat om och kunde försöka sova själv. Pion bökade och stökade en del i boxen, så jag kunde inte slappna av utan var tvungen att kolla henne hela tiden fast hon gjorde inget särskilt egentligen. 

Hann inte somna, då Olivia kom tillbaka efter en hostattack…Johan skrattade åt henne igår kväll då hon deklarerade att “Lija sjuk”. Men uppenbarligen så hade hon koll på läget. Hon har inte feber eller så, men vi andra är förkylda med halsont och jag skulle tro att det är samma där. Hon kröp upp i vår säng och la sig, men var lite för pigg och pratig, så J gjorde en ny flaska och la isäng henne. Hon kom inte till ro direkt, utan vi fick stoppa om henne ett par gånger innan hon till sist gav sig. Då var jag klarvaken. Var på sista toabesöket för natten tjugo i sex, sen sov jag i tjugo minuter eller så innan det var dags för Johans väckare att gå igång… och en halvtimme senare min. Någon som kan räkna ut hur många timmar jag sovit i natt?

Nu är Olivia på dagis, och jag ska jobba hemifrån ett par timmar eftersom jag ska till BM en sväng före lunch. Sen åker jag till grannkommunen för eftermiddagspasset.

God morgon!

1 hälsningar:

Anonym on 2 juni 2009 kl. 15:36

Stackare, hoppas du hinner vila senare! Följer spänt dina rapporter om föl och barn här från Härnta! Hoppas på ett mess när det bär till! ;)Tänk att det nu är den allra sista veckan för mig här!!!! =)

Sköt om er!
Många kramar! // Martina

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers