Skyfall

6/15/2009 06:07:00 em / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

Idag har vi haft riktigt skyfall! Vi trodde inte vi skulle ta oss till stan, eller ut ur huset i alla falll.. men det blev ganska så kortvarigt. Pion och Bella stod och tryckte under några träd och klarade sig nog ganska bra. De andra hästarna hade ju vindskyddet så jag hoppas de använde det…

DSC_0098

Ser ni lilla Bella..

DSC_0104 Men vi tog oss till stan i alla fall, och Ballefjanten fick träffa veterinären. Hon var väldigt nöjd med hans framsteg, faktum är att nu behöver han bara rehab och träning, han har bra känsel i hela bakdelen. Helt och fullt återställd blir han kanske aldrig men bra blir det. Vi får utnytja sommarvärmen (som kommer?) till simträning och nu har vi beställt halksockor som kan hjälpa honom gå inomhus. Sen blir det aldrig mera några hopp i och ur bilar, soffor, sängar… Det rekommenderas inte för någon hund oavsett storlek, när de är ouppvärmda för övrigt.

Igår under rensningen kom alla bebissaker fram. De har vi nu städat och gjort iordning, så en sak mindre på listan… Olivia har även hårdtestat grejorna.

DSC_0083

Etiketter: , , , ,

0 hälsningar:

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers