Bakar bullar

6/08/2009 06:25:00 em / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

tro det eller ej, men ikväll bakar jag bullar! Det var ju hur länge sen som helst nu… Men det börjar vara dax att bulla upp inför sommarkalasen. Känns väl mer inspirerande att baka också, om man faktiskt kanske får smaka själv. Olivia hjälper till, det vill säga – varje gång hon ser mjölpåsen ropar hon “bullar” eftersom det är en bild på framsidan, sen provsmakar hon precis allt. Sockret är storfavorit! Usch, jag har fortfarande inte smält morgonens prov…

Stalledrängen han är ute hos hästarna han, de ska verkas idag och J fick den äran att ta den biten. Ja, han verkar inte – det får proffsen göra men han assisterar säkert bra. Men det gör han så gärna eftersom det vankas bullar när han kommer in sen, och vi har ett paket jordgubbar också som bara väntar!

Vad hände med vädret förresten? I morse var det riktigt varmt och skönt i solen, vindstilla och härligt! Sen hände nåt och nu är det kallt, regnigt och blåsigt. Det är verkligen inget roligt examensväder, det är väl skolavslutningstider nu har jag förstått.

Etiketter:

1 hälsningar:

Anonym on 8 juni 2009 kl. 20:45

hmm att vi inte visste det tidigare, men å andra sidan har vi varit och examensfikat hos Johan A.
/mordin

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers