.måndag

9/06/2010 11:05:00 fm / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

Äntligen måndag!? Men bra att det rullar på i alla fall. Vill bara att den här veckan ska gå fort, fort!

Det var skönt att vakna i morse. Sängen var så där ovanligt skön och inga konstiga drömmar har jag haft i natt. Helgens drömmar har varit…ovanliga. Fick stiga upp till ett tyst hus och ställa mig i duschen utan barn omkring mig. Det är mammalyx haha.

Svante vaknade en stund senare och sen dess har det varit FULL FART. Han är så busig just nu så det går inte att beskriva med ord. Det är riktigt roligt, men alltid lika skönt när han vill vila! Något annat som är väldigt stort och inne just nu hos Svante är att prata. Han lärde sig ju några ord där i maj? innan han började gå på allvar. Sen har det varit fokus på att lära sig gå och klättra. Nu har språket kommit loss och det kommer nya ord varje dag typ. Måste sätta mig ner och skriva upp några.

Olivia kommer att vara jättetrött nu när jag ska hämta hem henne. Hon kvittrade och pratade på i morse så då var hon nog pigg, men hon kvittrade och pratade igår kväll till typ halv elva också… Hon somnade i bilen vid femtiden igår och fick sova en timme. Det var inte så bra alltså. NOTE TO SELF: Ingen eftermiddagsvila för henne längre. Tänkte hämta med cykel idag för att bespara min vänstra häl som inte gillar skor för tillfället. Träskorna är de enda som funkar just nu, och några promenadskor är det ju inte precis.

Nu påklädning – sedan hämtning!

 

Later  

0 hälsningar:

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers