Julfest!

12/15/2007 01:01:00 em / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

Ikväll ska vi på julfest! Det ska bli riktigt skoj! Det kommer nämligen riktigt mycket folk - typ hela glada gänget! Det var verkligen länge sen... Det är dom stora trummorna (Bombos) som arrangerat partyt, mycket bra jobbat tjejer! Får se vem som vinner i kvällens lekar? Sist vann undertecknad en tub med chokladsås och tillhörande pensel...för spännande lekar! Haha! Det är fan skamligt att säga det men vi har inte ens provat det än... Det blir väl när Olivia vill ha ett lillesyskon, haha!

"Älgjägaren" kommer också! Det är så himla fantastiskt att ens tänka sig det..för bara några veckor sedan visste vi inte OM han ens skulle klara sig och nu kommer han med på festen... Det lär ju bli en lugn tillställning för honom (också) men ska bli så roligt att träffa honom. Vi har nämligen inte tagit oss dit än. Det har varit så mycket folk där... Jag drömde att vi hälsade på och han bodde i ett stooort hus med massa stora rum, och var man än gick så var det flockvis med folk... sjukt.

Men först kommer Johans syster med sambo förbi en sväng... dom är visst hemma i helgen och det hade vi ingen aning om! Skickade ju ett paket till henne igår...haha.

Har hunnit städa en del, fixa lite med julbelysningen ute och nu ska jag slå in lite julklappar och fixa naglarna! Johan är på hockeymatch idag...

Etiketter:

0 hälsningar:

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers