God fortsättning!

12/27/2007 12:53:00 em / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

Så var julen förbi och vardagen åter. Johan jobbar nämligen idag, lika bra det eftersom han har beredskap från och med idag och över Nyår! Själv sitter jag med det urtråkiga jobbet att betala räkningar och det är verkligen inte roligt en månad som denna. Inte för att räkningshögen är speciellt stor, men eftersom man köpt så urbota mycket julklappar och annat inför julfirandet! Men det är det väl värt?!

Julafton och Juldagen har passerat smärtfritt med en massa god mat, fina julklappar och trevligt sällskap. Första dagen firade vi hemma med min familj, andra dagen i Brännberg med Johans familj. En vit jul blev det i alla bemärkelser, här har vi snö och kallt har det varit. Finaste julkortet fick jag från Sofia. Hon har inte haft fullt lika mycket kyla och snö där hon jobbar för tillfället!

julkort07

Vit blev julen också för den ammande mamman såklart, men det är lika bra och inget jag saknar i alla fall! Tänk så skönt det var att slippa stressa iväg på fest och gå ut på juldagen...

Olivia har nu passerat halvårsdagen! Tänk vad fort tiden går...En riktig busunge har vi. Matningen är alltid lika spännande, för det är så kul att göra pruttljud med munnen full av gröt, så alla skrattar! Framåt tar hon sig inte än, men bakåt går det i en välda fart. För en stund sen kröp hon ut ur kontoret, ut i hallen, in i sovrummet och bort till vår nya kamin i ett nafs när jag vände ryggen till... Annars är hon en riktig ängel, flickan. Det har varit så mycket liv i några dagar så hon har varit trött och slut, men hon klagar inte! Hon bara hänger med och charmar alla hon träffar. Till och med tomten! När han kom på julaftonen så högg hon tag i skägget och drog nästan av honom masken, haha! Inte är hon rädd för tomten i alla fall...vi får väl se om det går lika bra nästa jul. Hela julhelgen har vi dessutom fått sova till åtta varje morgon! Vilken pärla hon är...

Annandagen blev aningens tuffare. Då blev det nämligen en tur till stan. Eftersom Johan har beredskap så kan vi ju inte åka någonstans, därför passade vi på igår. Uppdragen var att fixa en Boxer med hårddisk och tvillingkort + box och mina julklappar (Espressomaskin och kamin). Hade även ett presentkort på Lindex och pengar till en lampa. Vi hann med uppdragen och även ett besök på Lindex där jag storfyndade! Har nu en RIKTIGT fin skinnjacka till sjukt bra pris. Så det blev en fin julklapp där också. Lampan sparar vi till sen... Skönt att vi får se TV även efter nyår, nu med trean också som vi inte haft på 1½ år. Vi kan ju till och med se TV i varsitt rum nu, på olika kanaler! Det var lika länge sen det...minst. Bra för Johan som äntligen får se lite discovery hehe.

När vi skulle in på Elgiganten så fick vi stå i kö! Kan ni fatta att vi köade för att gå in på en sån affär..? Helt sjukt!!! Inte köpte vi nåt heller..haha, det var rätt så värdelöst med andra ord. Mellandagsrean ger jag inte mycket för - utom när det gäller kläder förstås. Då kan man fynda minsann, om man nu inte är less på vinterns kläder och börjar se fram emot våren istället. Det gör nämligen jag så därför blev beslutet att köpa skinnjackan enkelt, istället för att komma hem med ännu en trave A-linjeskuret, klänningar och så vidare i höstens/vinterns färger.

Nej, nu är det dags att fortsätta med räkningarna medan Olivia sover. Håller samtidigt på med att tömma datorn. Nu ska jag lämna tillbaka laptopen till mor, har lånat den alldeles för länge. Måste köpa en ny. Men det blir INTE den här månaden!

PC240158 Julafton hemma...

PC240168 

PC240182

PC240186

PC250220 ...juldagen i Brännberg..

PC260226 ...och annandagen i stan!

God fortsättning

Hanna

Etiketter: , ,

0 hälsningar:

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers