Mums!

12/07/2007 02:41:00 em / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

Idag har Olivia varit och hälsat på alla sina bebispolers! Alltid lika trevligt och mysigt!

Bea bjöd på MASSOR med gott GI-mums! Jag är typ proppmätt... "Pajer" med aprikos och andra bär, Chokladbollar (verkligen supergoda!), mackor, dipp och grönsaker...mums!

Måste säga, man blir ju ganska så inspirerad att ta tag i det här... Ja Alla Oliviakilon är ju borta sen länge även om jag fortfarande typ ser gravid ut vissa dagar (men det är ju den fördömda "Mattssonmagen" eller snarare Stenberg kanske...) men det är dom där Johankilona som ska bort. Inte lätt att leva med en godisgris när man inte har någon självkontroll! Får väl se hur länge man ska amma...har ju inte någon större lust att skicka iväg alla mina gifter till lilla gumman. Hon lär nog få sin beskärda del genom åren i alla fall...

Annars var allt bra med alla bebisar och mammor, gud vad dom växer! Fast det känns ju mer och mer som om lilla O hinner ikapp. Kortast såklart men inte lättast haha...och tidig är hon ju med det mesta. Det börjar vara mer livat på våra träffar...från början så låg ju alla bebisar mest stilla...Inte längre!

Nästa gång så ska i alla fall alla mammor och bebisar hit till Ulriks! Undrar vad man ska hitta på för smarrigt då?

Etiketter: ,

0 hälsningar:

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers