Onsdag.

12/19/2007 01:28:00 em / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

Idag så har vi varit på badet som vanligt! Det är så himla mysigt och det märks verkligen att Olivia älskar det. Som hon sprattlar haha! Värsta lilla simmerskan ju. Tror vi ska försöka ta oss dig, kanske i helgen, eller mellandagarna då det är öppet. Synd bara att pappan jobbar... Idag är det sista dagen innan jul i alla fall så snart kan vi få något gjort här inför julafton. Vill att det ska blir riktigt mysigt på Olivias första jul!

Juldagen blir hos Johans föräldrar - då kommer hans syskon hem och så får vi liksom två julaftnar! Det är ju inte helt fel. Vi (eller jag..) har bestämt oss för att inte gå ut heller på juldagen. Det är jätteroligt att träffa alla hemvändare men brukar ofta mest bli stressigt. (Vore det inte för hemvändarna skulle jag ALDRIG gå ut juldagen, julen är ju familjetid och festa hinner man nog göra ändå hela året. Därför kan jag inte alls förstå hur man kan vilja fara till stan och festa juldan - särkilt när man är där nästintill varje helg..jo jag vet några bruttor som ska dit!!??? Helt obegripligt enligt mig. Hehe.) Så i år blir det lugnt. Får ju hålla med Bea om att det är trist att fixa barnvakt då lillan fyllet halvåret! För det gör hon på juldagen. Frågan är...har vi en krypande dotter då? Hon jobbar på det ska ni veta. Det går knappt lägga henne på golvet utan att hon står på alla fyra och gungar....kommer hon bara på att hon ska flytta händerna så är det kört, haha! För hon skjuter på med fötterna utav bara rackarn!

Sen är det nyårs också...sjukt. Vi har diskuterat olika möjligheter men det blir nog inget avancerat i år heller. Önusstugan var ju riktigt rolig, men vi är nog lite sent ute för sånt. Sen har Johan beredskap, och det blir knepigt med barnvakt just den kvällen. Men en riktigt glassig nyårsmiddag ställer jag gärna upp med, och så kan vi bränna av lite fyrverkerier kanske. Någon som har ett annat förslag?

Etiketter: , , ,

0 hälsningar:

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers