Goda nyheter

11/28/2007 12:29:00 em / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

När jag for på badet i morse så träffade jag en av "Älgjägarens" jaktkompisar. Han hade nyheter att komma med, man hade nämligen ringt "Älgjägarens" mor nu på morgonen:

Igår så gjorde man ett nytt väckningsförsök, lät hon meddela. Men då blev han så arg, eftersom han inte förstod vad som hänt, och försökte slita av sig alla grejor... Nu är han tillbaka! Dom fick söva igen, men nu är fightern tillbaka och det låter bra. Nu så liggar han lätt sövd, men man har plockat bort alla hjälpmedel vad jag förstår, så han kan andas själv utan hjälp. Och verkar ilsk!

Dessutom kunde han informera mer om skadans omfattning. Tillstöter inga komplikationer nu, och allting går som det ska så ska han inte får några men. Skottet har nämligen tagit precis där det ska om man nu ska bli skjuten på ett sådant ställe. Man har ju fått ta bort en del av ena lungan, men den andra lungan har klarat sig bra (man såg ju någon blå fläck, som inte visade sig vara något problem) - alltså inte så omfattande skador som man först trott. Inga ben eller så har tagit skada.

Det har ju svajat mycket fram och tillbaka de senaste dagarna, allting har verkat bra, sen har han fått hög feber, skadans omfattning har varierat beroende på vem man pratar med och så vidare, man har inte riktigt vetat vad man ska tro! Så det var VÄLDIGT skönt att få reda ut det hela lite! Tack, H!

Nu håller vi tummarna för att allting fortsätter gå åt rätt håll, och att inga komplikationer tillstöter!

Etiketter:

3 hälsningar:

Comment by P@rtyplupp on 28 november 2007 kl. 14:30

åååhh va skönt att höra!!

Comment by Hanna on 28 november 2007 kl. 23:54

Eller hur :)

Anonym on 29 november 2007 kl. 18:41

Du ser..ja sa att ja inte skulle tillåta det..Första gången ja fått som ja vill :P

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers