Åh jösses..

12/13/2007 02:16:00 em / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

..vad jag har träningsvärk i magen. Hur kan det komma NU när jag började rida i Augusti?! Det måste vara ridbyxorna... Jag är så mallig över dom att vips blev hållningen bättre? Hehe. nej, det är nog galopparbetet helt enkelt. Eftersom underlaget har varit sådär så har det inte blivit så mycket på den fronten och därför behöver gumman mera stöd i just galopparbetet för att orka bära upp sig.

För övrigt så tog vi en sovmorgon..klev upp 09.45! Ja, lilla åt ju klockan sju förstås...men skööönt! Det får bara inte bli en vana. Men vi var och bakade pepparkakor i går kväll, och kom hem "sent" så Olivia kom inte i säng förrän strax före tio. Så vi behövde sova lite extra...

Idag har jag skrivit julkorten (!), och även tackkorten (blev en lite enklare variant än planerat...). Jag har fixat Johans julklapp, Morfars julklapp och en liten julklapp från Olivia till hennes faddrar. Hej och hå... inte många klappar kvar nu! I helgen måste vi göra klart vilka som kommer på julafton och vem som tar med vad. Kanske ska försöka baka något också. Borde ju hinna med lite på lördag innan JULFESTEN, då Johan är på hockeymatchen med sitt Pojklag.

Ikväll vet jag inte vad vi ska göra?! Johan är ju träningsledig hips, vips! Så något måste vi hitta på. Jag ska i alla fall hämta ut ett REK som jag fått! Undrar så vad det kan vara... har mina förhoppningar om att det är en efterlängtad vinst - vi får se!

Etiketter: , ,

0 hälsningar:

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers