Bad och snöstorm!

12/05/2007 03:06:00 em / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

Idag har vi hunnit bada på simhallen (knappt eftersom vi sov så länge...). Jag har hunnit med hästarna och till och med hunnit köra dammsugaren en sväng. Inte illa.

Olivia var hur busig som helst på badet idag, hon hade superkul fast det var svinigt kallt i vattnet... Vi provade att dyka några gånger också! Premiär... Ja, det verkar ju funka för några kallsupar får hon inte - däremot så tyckte hon inte att det var så kul! Hon smågrinade nör hon kom upp fast det gick över direkt.. tror hon blir lite rädd, hon fattar inte vad som händer...

Det började toksnöa och blåsa när jag red Pion, men banan får verkligen godkänt i alla fall! Känns jättelyxigt att ha en "riktig" ridbana i rätt storlek...

Nu är det halverst snöstorm ute, det blinkar hela tiden i lamporna så jag hoppas inte strömmen far! Det har ju faktiskt bara hänt en endaste gång sedan vi flyttade hit och då varade det bara i ett par minuter!

Nej, nu ska jag äta något och Olivia ska få lite banan... det är veckans smakis. Hon har ju ätit banangröt i en och en halv månad så det är väl dags för något nytt..eller?

Etiketter:

0 hälsningar:

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers