Bakis-söndag

12/16/2007 02:31:00 em / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

Länge sedan man hade en bakissöndag... Fast egentligen är jag inte speciellt bakis. Mest trött bara men det kan ju bero på att man kom i säng betydligt senare än vanligt. Men det blir onekligen en helt annan trötthet när man är ute och svirar än när man ligger och ammar stup i kvarten. Gissar att man sover dåligt när man druckit och bra mellan amningarna helt enkelt.

Vi hade verkligen jätteroligt i alla fall och det är ju huvudsaken! Blev en massa snack med både nya och gamla bekantskaper. Roligt att "gamle" mannen i gänget har skaffat en ny fröken vid sin sida. Trevlig var hon också - passade rakt in i gemenskapen! Sedan var ju nysate kärleksparet J & V där också och visade upp sig...oh så snuttigulligt det var då, haha.  Tjurskallen som räddade julen var ju också där, nu har jag dessutom fått höra PRECIS hur allt gick till där i älgskogen, och hur läget är nu både fysiskt, psykiskt och juridiskt. Skönt,  så slipper man bry sig om allt skvaller och snick-snack.

Karaoke-drottningen är tillbaka btw...konstigt att man är lite hes idag bara! Hehe. Avslutade kvällen med "The voice within" tillsammans med Lissan och Vera. Det måste verkligen ha låtit fantastiskt bra - allt annat är ju otänkbart.... Har ju suttit nykter många kvällar under det senaste året+ och hört på fylleskrålandet och det har ju verkligen inte låtit bra, så jag antar att det var min stämma som fattades....

Snygg var jag också kan ni tro! Fantastiskt det där, man klär upp sig och går på fest och efter bara nån timme så väger man MINST tio kilo mindre, kläderna sitter perfekt och sminket - ja, det har man verkligen fått till bra just den här gången... Amazing.

Ett tecken på en bra fest måste ju ändå vara att man inte VILL gå hem, därför att man har så roligt, man måste prata lite mer med någon, sjunga en till sång bara och så vidare! Så var det och det är ett mycket gott betyg till brudarna som arrangerat det hela! TACK tjejer!

Etiketter:

1 hälsningar:

Anonym on 17 december 2007 kl. 07:20

hihi jo det var verkligen en intressant kväll, om än den blev rätt tidig för vissa.... Men tur var nog det, kl 10 var det bara att pallra sig i väg till stallet. Ibland är jag klok, jätteklok och inte blir sist kvar på festen är alldeles gossig i huvudet!

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers