.snacket

10/26/2010 08:48:00 fm / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

Har inte uppdaterat på länge men det har inte varit så mycket fokus på nya ord ett tag. Men några har vi väl skrapat ihop.

Jaa! - ja
Ija - Olivia
Baa- bra
Huja! - hurra
Pappa - lampa, pappa
Mamma - mamma
mam mam - nam nam
Titta - titta, tittut
Dä - där
Hä - här
pappe - pippi
Ksss - kisse, kanin
Taa - tack
Titte - tutte (napp)
Jajaja - aj aj                                                                                                                                              Halå – hallå (i telefonen)                                                                                                           Vova – Vovve                                                                                                                                Ova, Prrrrr – (Poa) Häst                                                                                             Brrrrrrrrrr – Bil, Fordon                                                                                                            Hee! – Hej

Docka – docka

Ba! – Bang!

Tvåordskombo:
Titta hää - titta här

He he – Hej hej  

Sång:                                                                                                                                                          I aj I aj oh  -E –I-E-I-O  (Old Mac Donald)

Etiketter: ,

0 hälsningar:

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers