.morgondagen

10/27/2010 05:37:00 em / I en annan del av Ulriks/ Hanna /


Tur
Turen kan komma att ändras under dagens lopp. Du kan tyckas vara drabbad av riktig otur de tidiga timmarna men framåt kvällen kommer turen tillbaka. Låter som om att man ska ta sovmorgon. Länge.


Hälsa
Förhala inte något som nu måste göras. Sådant som du tidigare har ryggat för upplever du inte längre som problem. Undrar vad det kan vara?


Ekonomi
Idag gäller det att ha is i magen om du handlar med värdepapper. En affär som till en början verkar lockande kan visa sig bli en förlust för dig. Okey. Inga affärer imorgon.


Arbete
Det finns många saker som du skulle vilja förändra på ditt arbete men du har tidigare inte fått gehör för dina idéer. Idag är en lämplig dag att vädra dina åsikter igen. Är det här på hemmajobbet då menar de? Mitt andra jobb orkar jag inte ens tänka på.


Kärlek
Dagen har sin lugna gång, om det skall hända något är det du som får ta initiativet. Något du nog inte känner för. Jaha, skit i det då.


Relationer
Du blir mycket förvånad när en granne visar överraskande vänlighet. Jag har väl bara vänliga grannar. Ser jag fram emot…

Etiketter:

0 hälsningar:

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers