.dagen

10/29/2010 05:50:00 em / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

Idag har varit en bättre dag. När jag vaknat i morse hade jag sovit precis hela natten, somnade kanske runt midnatt och vaknade kvart i åtta! Det betyder att resten av familjen också sovit hela natten. Fatta vilken start på dagen! Jag har inte heller haft så ont eller så, men allt hänger ju ihop med sömn och vila så är det ju.

Vi var ute på dagen. Halkigt som tusan var det så vi passade på när Svante sov. Han har knappt kunnat gå ett steg ute stackarn. Bella fick sig en omgång och denna gång höll vi till lite längre bort från stallet medan de andra hästarna stod inne. Det gick bra, hon är ju klart intresserad av att gå tillbaka till de andra men gör inga dumheter. Utrustningen bryr hon sig fortfarande inte om.

Har suttit och läst på om olika födoämnesallergier. Jämfört alla typiska symtom och många är ju gemensamma för flera. Tyvärr så hamnar vi närmast glutenallergi, det är magen och hur det luktar det som kommer ut som känns mest likt. Jag hoppas verkligen att det inte är gluten för det är så himla trist, det är sällan man växer ifrån det. Vi kan i alla fall inte testa själva och ta bort allt gluten från hans kost utan får snällt vänta på att få komma till Barn, så inga provresultat blir missvisande.

I eftermiddag har vi varit och badat, det var mysigt och roligt. Väldigt uppskattat hos de små! Nu ska vi käka lite middag, sen svänga ihop kakan till kvällens fika och hoppas den blir bra… Ser fram emot en idolkväll!

 

Höres

Etiketter: , , ,

5 hälsningar:

Comment by Birgitta on 29 oktober 2010 kl. 21:30

Men så härligt att få sova!

Svärmor on 29 oktober 2010 kl. 22:41

Så skönt med en bra dag! Håller båda tummarna för att det inte är gluten men är det det så får det ju gå bra det med. Kram

Comment by lillebror on 30 oktober 2010 kl. 09:29

Glutenfritt finns det gott om men ack va dyrt det är! Och brödet smakar hemskt men annars går det bra ;)

Comment by Hanna on 30 oktober 2010 kl. 11:55

Jo Jens jag vet ju det.. men man måste ju hoppas att det är något som inte behöver innebära en livstid av besvär!

Comment by lillebror on 30 oktober 2010 kl. 15:41

Ja det är ju tacksamt om man slipper!

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers