.svantesvante

1/03/2010 04:32:00 em / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

Snapshot_20100101_40

Dags att sammanfatta utvecklingen igen. Har något hänt sen sist? Inte mycket egentligen, när jag tänker efter. Han har mest bara befäst det han börjat på sen tidigare. Han blir säkrare med sina händer, han sitter stadigare och kan nu leka ganska mycket utan att tippa. Inga problem att luta sig framåt för att sedan sätta sig upp igen. Urstark. Just nu inte särskilt intresserad av att ligga varken på mage eller rygg, vill bara upp, upp!

Gåstolen bjuder på mer och mer äventyr. Man kan utforska omgivningen, plocka kulor ur granen, och känna, klämma och smaka på allt som kommer i ens väg.

Helammas fortfarande, och så länge det är möjligt eftersom han är lite känslig. Men han är väldigt intresserad av allt vi äter, och får därför en liten smakportion varje dag. Gillar allt, hittils. Vi har bara provat med Morot, Palsternacka, Potatis, Majs, persika och banan var för sig och i olika kominationer.

Största, och mest oroväckande, steget i utvecklingen denna gång är att han hasar fram när han sitter. B u s u n g e.  Varför så bråttom?

 

Later.

Etiketter: ,

0 hälsningar:

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers