.friday

1/29/2010 12:41:00 em / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

tjugofem bistra minusgrader idag. Men ärligt talat kändes det rätt härligt ute, med sol, ingen vind och kyla mot de tidigare dagarnas snöstorm i 10-15 minusgrader.

Idag har jag mest planerat in diverse saker här hemma, sen ska vi på lite födelsedagsfika ikväll också.

Snapshot_20100129_3 

Snapshot_20100129_7

Här sitter vi, Olivia vilar och ser senaste favotiten “tubbies”

 

Later

3 hälsningar:

Josefin on 29 januari 2010 kl. 14:18

Förstår att ni sitter inne och kurar en sådan här dag, fick liten chock när jag klev ut, vår termometer visade nämligen -7,5 grader och ute var det -22 grader, tror bestämt att vi bör gräva fram termometern från under alla snö :)

Lycka till i helgen med allt köksbestyr jag är så nyfiken på att se hur det ska bli.
Kramar

Comment by Jennie~* on 29 januari 2010 kl. 19:29

Så spännande det är med erat projekt! Sen är det väldigt mysigt att får se Olivia sjunga och Svante bada :-) Har ni föresten någon halkmatta i badbaljan? Kevin sitter så bra tills han rör sig lite då halkar han direkt ner i vattnet. Har också själv lyckats halka i den..

Men teletubbies!? Hoppas de hinner lägga ner det innan Kevve vill se på barnprogram, är det nått jag inte klarar är det tubbies(sen finns det en "grodlåt" på spanska så ger mig kväljningar :-p

Hoppas ni får en produktiv helg!

kram

Comment by Hanna on 29 januari 2010 kl. 23:02

Haha ja, jag har lyckats hålla Olivia från tubbisarna fram till nyss då hon hittade en skiva som hon absolut ville se. Men i viss mån måste de ju få bestämma något själva också, det är lika bra att inse redan nu att de kommer att ha en egen vilja hela livet och inte alltid gilla samma saker som mamma ;) Olivia får se sina filmer i vårat sovrum, så slipper man i alla fall se det själv... till och med Emil blir rätt jobbigt när hon ser samma avsnitt varje dag i tre månader.

Nej, vi har ingen halkmatta. Svante får inte ha så mycket vatten i baljan, då sitter han stadigt, sen är den rundad i botten så halkar han så glider han ner på rygg utan att behöva komma under vattenytan med huvudet. Värre tider kommer - då de börjar dra upp sig och försöka stå i baljan!

Kram

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers