.klaaaaag

1/02/2010 09:46:00 em / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

I natt alltså. Jag sov inte mycket. Gick i säng tiiidigt för jag var så himla trött, sen kunde jag inte somna av olika anledningar. Vid halv tre var jag upp sista svängen och hade precis somnat när Svante vaknade just före tre. Sen kunde inte han sova så bra, fortfarande fökyld och var inte riktigt nöjd helt enkelt. Han ligger ju snällt i sängen, men sover inte och då kan inte jag göra det heller. Vid nio väckte jag Johan och han fick ta över barnen eftersom även Olivia vaknade då. Jag snoozade och vaknade tolv.. det var länge sen. Konstig dag. Svante somnade visst vid tiotiden och vaknade en stund efter mig.

Sen kom min jäkla förkylning tillbaka, klubbade mig i huvudet och täppte igen det som går att täppa igen. Svante och jag alltså. Eländiga typer. Alvedon är bra grejor.

Har varit ute med Pi ikväll, har ju numer belysning till min ridbana. Fatta vilken lyx! Sista passen har jag jobbat med en grej som Johanna ville att jag skulle testa. Det går verkligen sådär va. Tycker nog nackdelarna är fler än fördelarna just nu, men jag ska rida som vanligt ett pass nu och se om det vi gjort, leder till någon skillnad. Det jag kan säga på en gång är att när det fungerar som det ska får Pion jobba precis som hon behöver för att muskla på överlinjen, det tycker hon naturligtvis är skitjobbigt. Nu står hästarna inne för första gången i år (haha), eller snarare denna vinter.

Nae hörni, nu ska jag sätta mig i soffan och huttra med en tekopp i denna ljuvliga värme som vi har i huset just nu (18 grader). Imorgon blir det rörmokeri, jippi.

 

Later.

Etiketter: , ,

0 hälsningar:

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers