.camp ulriks, dag 1

1/11/2010 08:55:00 em / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

Första dagen avklarad.

Vi är utan spis, utan diskmaskin, diskbänk och diverse köksskåp är borta. Vi har dock en diskho i tvättstugan, med ny blandare så där har vi upprättat en provisorisk diskbänk. Spisen kommer vi att palla upp över hålet i golvet när torkarna kommit på plats, tills dess får vi klara oss utan. Det blir pling-mat tills vidare. Undertecknad antog sig disken entuasiastiskt denna första dag. Vi får se hur länge vi står ut med detta? Finns möjlighet att provisoriskt installera diskmaskin i tvättstugan, blandaren är förberedd…

Omfattningen på vattenskadan tycks vara begränsad till två fack ( mellan reglarna alltså). facken passerar tvättstuga, förrådshall och kök. I hall och tvättstuga kan man göra jobbet underifrån så vi slipper ta upp det nylagda golvet, samt att vi får behålla tvättstugan intakt! Vi kan bo kvar. Det kanske inte är idealiskt, men jag vill verkligen inte lämna gården och djuren åt sitt öde. Vi vet fortfarande inte hur lång tid renoveringen kan beräknas ta, och vi har inte heller bestämt oss för om det blir nytt kök, eller om det gamla ska tillbaka in. Diskbänken kommer undertecknad personligen att se till så att den INTE kommer tillbaka. Beslut snarast. I morgon kommer fukt-teknikern så då vet vi kanske mera?

 

Fortsättning följer/HL

Etiketter:

3 hälsningar:

Anonym on 11 januari 2010 kl. 21:07

hä blir nog nån råd med allt./mordin

Comment by Hanna on 11 januari 2010 kl. 21:26

Usch vad besvärligt för er! Men bor man på landet är man av det mer ordentliga slaget och blir inte avskräckt för minsta lilla... Så, jag hejjar på erat lag! Snart är det klart att användas igen, fast utan vatten under golvet!

Anonym on 12 januari 2010 kl. 07:48

Det låter ju riktig jobbigt. Men dina köksritningar ser bra ut. Den sista tyckte jag mest om. Väldigt bra och genomtänkt.
Lycka till med renoveringen
Hälsningar / ela

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers